Німецькі партнери продовжать співпрацю з головною лікарнею Полтавщини

 
🇩🇪🇺🇦 За результатами українсько-німецької зустрічі-конференції «Партнерства у сфері охорони здоров'я між Україною та Німеччиною: стійкість, відновлення, вступ до ЄС» в Берліні, на якій головний лікар Григорій ОКСАК представляв КП «Полтавська обласна клінічна лікарня імені М.В. Скліфосовського ПОР» – учасника партнерства з Altmühlseeklinik Hensoltshöhe у рамках проєкту «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я», співпраця з головною лікарнею Полтавщини продовжена, а Полтавська область була включена в нову програму фінансування від GIZ!
Серед нових пріоритетів партнерства – надання гуманітарної допомоги у вигляді медикаментів, які не передбачені державними закупівлями, але дуже актуальні для пацієнтів, а також навчання і стажування медичних працівників для опанування сучасних доказових реабілітаційних технологій, які використовуються у німецьких медичних закладах.
🤝Також під час конференції директор Департамент охорони здоров"я Полтавської обласної державної адміністрації Віктор ЛИСАК та керівник проєкту, представник партнерів Бела Ганс КАУНЦІНГЕР поспілкувалися з членами німецького Бундестагу про співпрацю та допомогу галузі охорони здоров'я України.
🔵 Довідково: Проєкт «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) у рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я» https://hospitalpartnerships.org/...//www.bmz.de/enDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)
Сайт проєкту: http://rehab.pl.ua/