Щоденна робота Центру продовжується!

Продовжуємо знайомитися з роботою Центру реабілітаційної медицини  Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського.

На тренажерах проходить відновлення та реабілітацію Ладанова Валентина Миколаївна.

- Я в 71 рік була вимушена робити операцію. Робили оперативне втручання в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні. До операції лежала 6 місяців, взагалі не могла вставати.

Про реабілітацію дізналась після операції від лікарів, які мене оперували.

В Центрі реабілітаційної медицини знаходжусь 9 днів, почуваю себе на багато краще, почали працювати ноги, можу сидіти і навіть стояти.

З пацієнткою проводить заняття сестра медична з реабілітації Пархомчук Оксана Дмитрівна. Вона працює в лікарні 18 років і з них майже півтора роки в Центрі реабілітаційної медицини. Їй подобається допомагати кожному пацієнту і вона каже, що пацієнти з задоволенням та впевненістю в своє відновлення наполегливо працюють над своїм організмом.

Валентина Миколаївна задоволена лікуванням, говорить, що у відділенні дуже гарне відношення до неї і чудовий медичний персонал, який на 100% робить свою роботу.

  • Бажаємо пацієнтам швидкого відновлення, а колективу Центра нових успіхів!

Проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) https://www.bmz.de/en в рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я» https://hospitalpartnerships.org/...//www.bmz.de/enDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) https://www.giz.de/en/html/index.html

http://rehab.pl.ua/

Віталій Шевченко виконавчий директор БО "Лікарняна каса Полтавщини"