d570 Піклування про власне здоров'я

d570 Піклування про власне здоров'я
Забезпечення фізичного комфорту, здоров'я, фізичного і психічного благополуччя, зокрема шляхом збалансованого харчування, належного рівня фізичної активності, тримаючись у теплі або прохолоді, уникаючи шкоди для здоров'я, дотримуючись безпечних сексуальних практик, в тому числі користуючись презервативами, отримуючи щеплення і регулярно проходячи медичні обстеження.

      d5700 Забезпечення власного фізичного комфорту
Догляд за собою шляхом усвідомлення потреби забезпечити та забезпечення комфортного положення тіла, щоб було не надто спекотно або холодно, та належного освітлення.

      d5701 Контроль над раціоном і фізичною формою
Догляд за собою шляхом усвідомлення відповідної потреби, вибору і споживання поживної їжі та підтримання фізичної форми.

      d5702 Підтримання власного здоров'я
Догляд за собою шляхом усвідомлення відповідної потреби та виконання дій, потрібних для піклування про власне здоров'я, як для того, щоб реагувати на ризики, пов'язані зі здоров'ям так і задля профілактики захворювань, таких, як пошук допомоги (професійної та непрофесійної); дотримання медичних та інших рекомендацій щодо здоров'я; та керування ризиками для здоров'я, таких як травми, інфекційні захворювання, вживання наркотиків і хвороби, що передаються статевим шляхом.

      d5708 Піклування про власне здоров'я, інше уточнене

      d5709 Піклування про власне здоров'я, неуточнене