d920 Відпочинок і дозвілля

d920 Відпочинок і дозвілля
Залучення до будь-якої форми гри, відпочинку чи дозвілля, наприклад, неформальні або організовані ігри та спорт, програм фізичної підготовки, релаксації, забав або розваг, відвідування художніх галерей, музеїв, кіно чи театрів; залучення до рукоділля або хобі, читання для задоволення, гри на музичних інструментах; екскурсій, туризму і подорожування для задоволення.

Винятки:

  • політичне життя і громадянство (d950);
  • релігія і духовність (d930);
  • їзда верхи на тваринах для перевезення (d480);
  • трудові відносини (інший вид зайнятості) (d850) та неоплачувана робота ( та ) (d855)

      d9200 Гра
Залучення до ігор з правилами або неструктурованих чи неорганізованих ігор і спонтанних видів відпочинку, наприклад, гра в шахи або карти або дитячі ігри.

      d9201 Спорт
Залучення до змагальницьких та неформальних або офіційно організованих ігор або спортивних подій, що виконуються самостійно або в групі, наприклад, боулінг, гімнастика або футбол.

      d9202 Мистецтво та культура
Залучення до, або поціновування образотворчих мистецтв або культурних подій, наприклад, відвідування театру, кіно, музею, художньої галереї або гри у виставі, читанні, читанні для когось, танці, співі чи грі на музичному інструменті для задоволення.

      d9203 Майстрування
Долучення до ремесел, зокрема, гончарство або в'язання.

      d9204 Хобі
Долучення до занять, зокрема колекціонування марок, монет або антикваріату.

      d9205 Неформальне спілкування
Долучення до неформальних або неофіційних зібрань з іншими, зокрема відвідування друзів або родичів чи неформальні зустрічі в громадських місцях

      d9208 Відпочинок і дозвілля, інші уточнені

      d9209 Відпочинок і дозвілля, неуточнені