e160 Засоби та технології для землеустрою

e160 Засоби та технології для землеустрою
Засоби та технології земельних ділянок, як вони впливають на середовище людини надворі через впровадження політики землекористування, проектування, планування та розвитку простору, у тому числі адаптованого чи спеціально розробленого.

      e1600 Засоби та технології землеустрою сільських земель
Засоби та технології у сільських земельних ділянках, у плані їх впливу на надвірне середовище особи через реалізацію політик використання сільських земель, проєктування, планування і впорядкування території, зокрема сільськогосподарських земель, доріг і вказівників.

      e1601 Засоби та технології землеустрою приміських земель
Засоби та технології у приміських земельних ділянках, у плані їх впливу на надвірне середовище особи через реалізацію політик використання приміських земель, проєктування, планування і впорядкування території, зокрема бордюрів, доріжок, вказівників та вуличного освітлення.

      e1602 Засоби та технології землеустрою міських земель
Засоби та технології у міських земельних ділянках, у плані їх впливу на надвірне середовище особи через реалізацію політик використання міських земель, проєктування, планування і розвитку території, зокрема бордюрів, доріжок, вказівників та вуличного освітлення.

      e1603 Засоби та технології парків, природоохоронних зон і заповідників
Засоби та технології у земельних ділянках, що складають парки, природоохоронні зони і заповідники у плані їх впливу на надвірне середовище особи через реалізацію політик використання земель, проєктування, планування і впорядкування території, зокрема паркових вивісок та стежок дикої природи.

      e1608 Засоби та технології для землеустрою, інші уточнені

      e1609 Засоби та технології для землеустрою, неуточнені