d640 Виконання домашньої роботи

d640 Виконання домашньої роботи
Ведення домашнього господарства шляхом прибирання в будинку, прання одягу, користування побутовими приладами, зберігання їжі та утилізації сміття, зокрема замітання, миття підлоги шваброю, миття робочих поверхонь, стін та інших поверхонь; збирання та утилізація побутових відходів; прибирання в кімнатах, шафах і шухлядах; збирання, прання, сушіння, складання та прасування одягу; чищення взуття; користування віниками, щітками та пилососами; користування пральними машинами, сушарками та прасками.

Винятки:

  • отримання місця проживання (d610);
  • придбання товарів і послуг (d620);
  • догляд за домашніми об'єктами (d650);
  • приготування страв (d630);
  • догляд за іншими (d660)

      d6400 Прання і сушіння одягу і окремих предметів одежі
Ручне прання одягу і окремих предметів одежі та розвішування їх сушитися на повітрі.

      d6401 Прибирання зони приготування їжі та посуду
Прибирання після приготування їжі, зокрема миття тарілок, каструль, горщиків та посуду та прибирання столів і підлоги навколо зони приготування їжі та приймання їжі.

      d6402 Прибирання житлової зони
Прибирання житлових зон помешкання, зокрема наведення ладу і витирання пилу, замітання, протирання підлоги, миття підлоги шваброю, прибирання вікон і стін, прибирання у ванних кімнатах і туалетах, прибирання предметів побутових меблів.

      d6403 Використання побутових приладів
Використання всіх видів побутових приладів, зокрема пральних машин, сушарок, прасок, пилососів та посудомийних машин.

      d6404 Зберігання предметів першої необхідності
Зберігання їжі, напоїв, одягу та інших предметів побуту, що потрібні для повсякденного життя; підготовка їжі до консервування шляхом виготовлення консервів, засолювання або заморожування, зберігання продуктів свіжими та в місцях, недоступних для тварин.

      d6405 Утилізація сміття

Утилізація домашніх відходів, зокрема збирання сміття і непотребу в помешканні, підготовка сміття до утилізації, використання приладдя для утилізації; спалювання сміття.

      d6408 Виконання домашньої роботи, інше уточнене

      d6409 Виконання домашньої роботи, неуточнене