Перший день конференції.

26 лютого 2024 року в Берліні розпочалася  українсько – німецька зустріч - конференція «Партнерства у сфері охорони здоров'я між Україною та Німеччиною: стійкість, відновлення, вступ до ЄС» учасників партнерств в сфері охорони здоров'я.

У 2023 році мережа українсько-німецьких партнерств  в сфері  охорони здоров’я  значно зросла. Спільноти з 50 українських та 28 німецьких лікарень і неурядових організацій приєдналися до співпраці.

Полтавську область, проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» по співпраці Altmühlseeklinik Hensoltshöhe (Німеччина), з Полтавською обласною клінічною лікарнею ім. М.В.Скліфосовського (Україна) представляють директор департаменту охорони здоров’я Полтавської ОВА Віктор Лисак та головний лікар лікарні Григорій Оксак.

Керівники проекту Dr. Friedbert Herm, та Bela Hans Kaunzinger представляють команду друзів – партнерів Altmühlseeklinik.  

На конференції було представлено стенд з інформацією про роботу проекту в Полтаві.

Керівниками проекту проведено зустріч з заступником Міністра охорони здоров'я України з питань європейської інтеграції Мариною Слободніченко.

Конференція буде продовжуватися 27 лютого. На ній буде прийнято багато стратегічних питань у співпраці та допомозі медичної галузі України.

Дякуємо друзям!