d630 Приготування страв

d630 Приготування страв
Планування, організація, приготування і подача простих і складних страв для себе і для інших, зокрема складання меню, добір їстівних продуктів і напоїв, збирання докупи інгредієнтів для приготування страв, приготування за допомогою термічної обробки та підготовка холодних продуктів і напоїв, подача їжі.

Винятки:

d6300 Приготування простих страв
Планування, приготування і подача страв із невеликою кількістю інгредієнтів, які потребують простих методів приготування та подачі, зокрема приготування перекусу або невеликої страви та обробка інгредієнтів шляхом нарізання і перемішування, кип'ятіння і нагрівання продуктів, таких як рис або картопля.

d6301 Приготування складних страв
Планування, приготування і подача страв з великою кількістю інгредієнтів, які потребують складних методів приготування та подачі, зокрема приготування страв із кількох блюд і обробка інгредієнтів за допомогою комбінованих дій - чищення, нарізання на скибки, змішування, замішування, перемішування, демонстрування та подача їжі у спосіб, що відповідає нагоді та культурі.

Винятки:

d6308 Приготування страв, інше уточнене

d6309 Приготування страв, неуточнене